08/05/2014

Kuvauspäivä

askala_4b askala_18 askala_9 askala_12b askala_3 askala_6 askala_7b askala_19b askala_17b aarrejahti3.a4

Istun vinttihuoneessa ja kuuntelen sateen ryskettä peltikattoa päin. Ikkunan ulkopuolella myrskyää, aurinko on pilvessä ja eilinen aurinkoinen lähes kesäinen sää on aika kaukana nyt kun tuuli vinkuu. Kuulostaa romanttiselta, mutta pöydällä on läjittäin tavaroita, kahvihammasta kolottaa ja niska on ihan jumissa istumatyöstä.Käynnissä on lajittelu ja valmistelutyö, kasailen materiaaleja uusia juttuja varten. Onneksi tietokoneen ruudun takana paistaa kuitenkin aurinko.


Sukellan lähes kuukauden takaisiin tunnelmiin. Sain vieraakseni kaksi upeaa nuorta naista. Toinen heistä on jo täällä joskus vilahtanut Henriikka joka kirjoittaa Aamukahvilla blogia. Kutsuin hänet ja erään toisen ihanan ja pörrötukkaisen tytön Paimioon kuvattavaksi.

Henriikkaa en ollut koskaan tavannut aikaisemmin kasvotusten. Häkellyttävää tavata sukulaissielu omassa kodissaan ekaa kertaa, hän tuli kotiimme yökylään ja valloitti meidät kaikki:) Tässä työssä upeaa on ihmisten kohtaaminen ja  taide on jännä laji, se on herkkää ja intuitiivista mutta myös humoristista ja vapauttavaa. Kun kuvaa ihmistä sekä kuvaaja että kuvattava ovat aika paljaana, pitää löytyä yhteys jos mielii vangita hetkiin jotain ikuista ja olennaista.Mutta meillä kolmella oli mukavaa. Kiipesimme Askalankosken maisemissa Paimiojokilaakson rinnettä ja tunsimme elävämme ja kuuluvamme luontoon.

Jalokivien kuvauslainasta kiitos Jalokivigallerialle

5 comments:

Enne said...

Maagisia, pysäyttäviä kuvia!

Irmastiina Ruusukummusta said...

Aivan upeita kuvia kaikki!
Ausutko Paimiossa....minä asun Kaarinassa..:)

Katarooma said...

Ihania kuvia...

Birgit | taulu ja tapetti said...

Kiitos teille ihanille. Lisää näitä on tiedossa ja myös verkkokaupassa sitten. Ja asun, landella Paimiossa:)

JohannaL said...

Voi jestas taas miten upeita kuvia ♥