12/12/2013

Tunturijoulu ja Retki | talviset postikorttisarjat

12.12.6b
kuvakortti.5b
sumusää.kuva
12.12.7b 12.12.10
12.12.2b
12.12.11b12.12.4b
12.12.5b
12.12.9b

DesignOnTampere -joulutori on pulkassa. Kiitos kaikille torikojussa käyneille kortinostajille! Väkeä oli mukavasti ja tunnelma oli kotoinen. Erityisenä mieleen jäi pieni herttainen poika, joka tuli kolikot kourassa ostamaan kahta taiteltavaa rasiakorttia. Kiitos, sinä hymyilytät minua vieläkin. Kiitos kaikille järjestäjille, ja kiitos mukaville kanssakauppiaille.

Painosta ennen joulutoria viimehetkellä tupsahtaneet joulukorttisarjat löytyvät upouudesta verkkokaupasta. Toinen korttisarjoista on perinteisesti  kuvitettuja  joulukortteja ja toinen on valokuvasarja, johon kokosin talvisia kuvia jotka sopivat hyvin esimerkiksi sisustusta elävöittämään myös joulun jälkeen.

Retki- ja maisemateemat tempasivat minut tehdessäni korttisarjoja. Työhuoneeni on keskellä kumpuilevaa metsien täplittämää peltomaisemaa, jonne mereltä nouseva sumu jää välillä päiväkausiksi. Maisema on vaikuttanut ilmaisuuni yllättävän paljon. Ympäristö on jotenkin lempeä, liukuvat väripinnat maanläheiset värit rauhoittavat.

Yksi korteista on painettu myös A3 kokoiseksi printiksi, Sumusää. Lisäksi A3 koossa on myös Kullan kallis -printistä uusi tummanvihreä väri.

6 comments:

MSHFTTT said...

Kortit on upeita, puolet meni seinälle ja puolet postiin!

AnKa said...

Voinkohan vastustaa tuota täydellisen vihreää kullan kallista...ja sumusää on ihanaa vaihtelua ja siinäkin todella onnistuneet sävyt!

Birgit | taulu ja tapetti said...

MSHFTTT, Ihanaa että ostos onnistui! Sulla oli kiva postaus.
AnKa, niinpä. Senhän ennättäis vielä laittaa pakettiin jollekin? Tai saako joku sun edellisen:)?

Minna said...

Oi mitä kuvia Birgit. Kauneutta ja joulua!

nnu said...

Meikäläinen kävikin suo moikkaamassa designtorilla. Kortit päätyivät heti seinälle.

Birgit | taulu ja tapetti said...

Minna, kiitos. Ihanat sanat!
nnu, sä kävit, kiva!